TECHNOLOGIE PŘÍPRAVY POKRMŮ 4 UČEBNICE SOU A HŠ
TECHNOLOGIE PŘÍPRAVY POKRMŮ 4 UČEBNICE SOU A HŠ | ||
Autor: | Sedláčková | |
Nakladatel: | FORTUNA | |
Kategorie: | Učebnice SŠ | |
EAN: | 9788073730666 | |
145 Kč
Titul je138 Kč skladem | ||
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. |