TECHNOLOGIE PŘÍPRAVY POKRMŮ 4 UČEBNICE SOU A HŠ

TECHNOLOGIE PŘÍPRAVY POKRMŮ 4 UČEBNICE SOU A HŠ

TECHNOLOGIE PŘÍPRAVY POKRMŮ 4 UČEBNICE SOU A HŠ

Autor:Sedláčková
Nakladatel:FORTUNA
Kategorie: Učebnice SŠ
EAN:9788073730666
Cena:
AKČNÍ CENA:
145 Kč
138 Kč
Titul je
skladem
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
 
Vyrobil: Kašpárek